Уважаеми колеги и партньори,

Националният конгрес по урология е най-голямото събитие в областта, което ежегодно събира на едно място стотици специалисти от цялата страна и дава възможност за обмяна на професионален опит. Като председател на Българското урологично дружество с удоволствие ви каня за 12-и пореден път на предстоящата научна среща, разглеждаща проблемите на урологията. Събитието ще се проведе в периода 24-26 май 2018 г. в полите на Стара планина – хотел РИУ Правец.
И този път ще демонстрираме най-новите методи за диагностика и лечение на урологични заболявания. Ще се потопим в бързоразвиващата се сфера на лапароскопските и роботизирани операции в урологията със специални демострации на живо. По традиция, освен научни лекции, в програмата ще присъстват и практически сесии, включително такива, насочени към специалистите по здравни грижи. Конгресът е предназначен и за всички млади колеги и специализанти, които ще имат възможността да се докоснат до световно признати експерти и да почерпят ценни знания и опит. Хотел РИУ Правец ще предостави идеалната среда за провеждането на увлекателни лекции и задълбочени дискусии – далеч от ежедневния стрес на големия град, но по-близо до природата.
Надявам се, всички заедно, да споделим съвременните предизвикателства в професията и да стигнем до съвместни решения за бъдещето.

Очаквам ви на XII Национален конгрес по Урология!

Доц. д-р Марин Георгиев, ДМ
Председател на Българското урологично дружество

Виж първо съобщение.
Виж програма.
За online регистрация и резервация за настаняване, моля, посетете:
http://reg.cic-pco.com/urology2018